Doutníky z Hondurasu
Honduraské plantáže se táhnou od ruin Copánu po východní svahy Sierra de Agalta.
Údolí Jamastrán (Danlí), ležící 700–900 m n. m., je díky ranním mlhám přirozeně zastíněné; listy proto rostou pomaleji a nasávají bohatou vlhkost, což přináší ořechovo-dřevitou krémovost.
Oblast Copán s jílovito-vápenitými půdami zadržuje teplo a vytváří listy s higher sugar content – po fermentaci dávají zemitost se sladkým podtónem.
Rozsáhlé Olancho se vyznačuje těžší aluviální půdou a častými dešti, z nichž vznikají robustní, tmavé fillerové listy dodávající směsím plné tělo.
Celkově nabízí Honduras „masitější“ kouř, který je sladší než kuba, ale méně pikantní než Nikaragua – ideální pro kuřáky hledající zemitou, bohatou chuť bez extrémní síly.
Řazení produktů
Značky
Síla doutníku
Tvar doutníku
Výpis produktů
Doutník Vintage 1999 je chuťově „jemný“ doutník. V současnosti používá Rocky Partel jako wrapper tabáky „Connecticut“ zrající i 10 let a jedná se tedy o nejdéle...
Produkce doutníků The Edge začala od roku 2002. Rocky chtěl po několika málo letech v branži nabídnout kuřákům „ultimativní doutník“ u kterého by kvalita mnohonásobně...
Tento doutník byl záměrně připraven jako produkt pro globální trh, disponuje naprosto vyváženou směsí velmi vyzrálých tabáků, tak aby uspokojil nejvyšší nároky nejnáročnějších...
Doutník byl vyroben u příležitosti 10 let působení tohoto výrobce v branži (tudíž v roce 2005), jako ukázka tenkrát toho nejlepšího co umí Rocky Patel vyrobit. A...
Název doutníku pochází z kódů označujících ve fabrice směsi tabáku při přípravě směsí tabáku. Nakonec toto označení/jméno zůstalo doutníku a jiný komerční název pro něj výrobce...
Produkce doutníků The Edge začala od roku 2002. Rocky chtěl po několika málo letech v branži nabídnout kuřákům „ultimativní doutník“ u kterého by kvalita mnohonásobně...
Název doutníku byl odvozen od roku sklizně krycího listu použitého při produkci první série tohoto doutníku. Tento doutník spatřil světlo světa v roce 2003 bezprostředně...
Ovládací prvky výpisu

